Openingsuren

Ma gesloten
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo gesloten
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 8.00 - 17.30 uur
Zo 8.00 - 14.30 uur

 

Upload foto >

Verstuur hier uw foto voor een gepersonaliseerde taart

Wijziging in openingsuren

 zaterdag 11 november: open tot 14.30

(bestellen voor 10 nov 12.00 uur)

 

Maandag 25 en dinsdag 26 december: gesloten

woensdag 27 december: open 10.00 tot 16.00

 

Prijzen geldig vanaf 01-05-2023

Ontdek méér van Patisserie Smets

TIP: Ontvang altijd de laatste nieuwtjes/acties in je inbox.

Meld u aan voor onze
nieuwsbrief >

 

Welkom

Welkom in de lekkere wereld van Patisserie Smets. 

Patisserie is onze passie. Een passie die we graag met u delen. 

Hier maakt u kennis met ons uitgebreid assortiment lekkernijen: Limburgse vlaaien, gebak, taarten voor bijzondere momenten en feesten, broodjes, koffiekoeken en brood.

Dagvers brood en zalige zoetigheden voor elke gelegenheid, die niet alleen een streling voor het oog zijn, maar ook voor de smaakpapillen!  

Wilt u graag uw taart een persoonlijke toets geven met een foto? Via de button aan de linkerzijde kan u heel eenvoudig uw foto doorsturen, nadat u deze eerst via de telefoon of in onze winkel besteld hebt.

 De foto's voor op de fototaart voor vrijdag, zaterdag en zondag moeten in ons bezit zijn ten laatste op donderdag voor 17.00 uur.

Ter info,

Om voor de zelfde dag gebak te bestellen of “opzij te laten zetten” is niet mogelijk bij drukke momenten of bij een beperkt assortiment. Vergeten te bestellen of onverwacht bezoek? Kom langs en kies uit het beschikbare assortiment!

Om teleurstellingen te voorkomen dient u minstens 1 dag op voorhand te bestellen (winkel of telefoon niet via mail)! Dank u voor uw begrip.

Wil je meer over onze beroemde rijstevlaaien te weten te komen, bekijk hier de uitzending van Binnenstebuiten (NPO2) In deel 2 gaat Binnestebuiten op bezoek in de smokklemolen in Kanne.

 

 

 

Stuur een mooie, toffe, gekke foto door, met het gebak van patisserie Smets erop, en maak elke maand kans op een bon van € 15,00.